Hytte nr 2 – Bekkebua

Bekkebua er en hytte for 3 personer, med muligheter for 1 ekstra seng i sovesofa.Hytta har kjøkkenkrok med kokemuligheter, kaffetrakter, vannkoker og kjøleskap.

Hytte nr 3 – Lillebo

Lillebo er en hytte med 1 familiekøye. Kjøkken: Lillebo har en kjøkkenkrok og er utstyrt med kokemuligheter, kaffetrakter / vannkoker og kjøleskap. Stue: Lillebo har en sofakrok med 2 seters-sofa og ekstra stoler til. Soverom: Nederste seng har 120 cm bredde, og øverste seng har 90 cm bredde. Det ...

Hytte nr 4 – Fiskebua

Dette er en tomanns hytte med dobbeltseng

Hytte nr 5 – Hjørnebo

Dette er en firemanns hytte med soverom, stue/spiseplass og kjøkkenkrok.

Hytte nr 6 – Solgløtt

Solgløtt er en hytte for 4 personer, hvor det er 2 soverom med 1 køyeseng på hvert rom. Spiseplass i stue eller ute i det fri.

Hytte nr 7 – Nybua

Nybua er en hytte for 4 personer

Hytte nr 8 - Tømmerbo

Tømmerbo har plass til 2-3 personer. Det er kjøkkenkrok med kokemuligheter, ventilator, kaffetrakter, vannkoker og kjøleskap.Hytta har ikke innlagt vann, vannbeholder fylles ute ved sanitæranlegget. Spiseplass til 2-3 personer.

Hytte nr 9 – Veslebo

Dette er en koselig liten tømmerhytte for 2. Den ligger like ved stien til Glomma og er skjermet i forhold til de andre hyttene.Denne lille tømmerhytta har 2 senger, og en liten kjøkkenkrok med kokemuligheter, kaffetrakter, vannkoker og kjøleskap.