Velkommen til Kvile Camping på Rena

Velkommen til oss! Vi er en liten familiebedrift i naturskjønne omgivelser på Åsta på Rena. Vi holder åpent fra 1. mai og ut oktober måned. Det er muligheter for å leie hytte utenom sesong, bl. a. under Birkebeiner-rennet.

Vi har 8 hytter til utleie, plass til bobil/campingvogn med mulighet for å koble til elektrisk anlegg. Det er et sanitæranlegg på området med dusj, WC og vaskemaskin. Bruk av vaskemaskin er gratis for alle våre gjester, vaskemiddel finner du i hyllen over vaskemaskinen.

Du må gjerne ha med hund når du leier hos oss. Hunder skal holdes i bånd, også utenom båndtvang-perioden. Dette er av hensyn til de av våre gjester som ikke er så begeistret for hund, og naboens sauer.

Grillhytten må du gjerne benytte deg av, ved er inkludert og finnes i et skur nær grillhytta. Det er fine turmuligheter rundt Kvile for forskjellige typer to- og firbeinte. Du kan leie deg hest på Kvile, her venter 3 rolige hester på en ridetur !

Vi har salg av egg fra våre frittgående høner, du er også velkommen til å ta en titt i hønehuset!

For info/booking ring Geir Rekve på 46687617 eller Sten Åke Svartvatn på 95189891 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Utskrift E-post